četvrtak, 21. kolovoza 2008.

Beogradski natpisi...

Hodam ja tako Beogradom u sitne sate i ugledam grafit koji tako jednoznačno govori da je sloboda nešto za što se borimo na razne načine, pa taman i uništavanjem tuđe imovine ili zida.
Naravno, više od svega me zanima želi li autor grafita slobodu Osetiji u obliku nezavisnosti, ili pod okriljem mame Rusije ili mame Gruzije ?! Ili je samo bitno da je sloboda narodu i zemlji....
Svaka zemlja ima svoje posebnosti i tradicijske vrijednosti. Naravno, oko kamere može uhvatiti nelogičnost koja je produkt slučajnosti, a opet, zagolica. Onaj tko je slagao ovaj izlog mora da ima beneficirani radni staž tvornice duhana XY, jer kako drugačije tumačiti toliki duhan pod nazivljem suveniri ?!? Srećom pa ove suvenire ne smiju kupovati djeca kako je i naznačeno na izlogu. Eh taj marketing !

Uvijek me oduševi ovaj slogan, koliko god je star već par godina i isfuran na raznim reklamama sa poznatim osobama. Svetsko, a naše. Naravno, pivo je u pitanju. Koliko bi samo ožujci ili karlovčani dali para da su prvi smisli tako snažan slogan, pa onda kad sponzoriraju nogomet i dobijemo neko prvenstvo, huh, koje pare, ha?!

To se zove poštivanje svoje sadašnje i buduće klijentele. Zamislite samo da netko oglašava: ZA NAPUMPANE I DEBELE !!!
S druge strane, danas u moru oglašivačkih bitki, pitanje je vremena kada će netko biti dovoljno hrabar, drzak ili blesav da napiše upravo to. Do tada, moje dame, uživajte u dućanu po vašoj mjeri.

Nema komentara: