nedjelja, 13. srpnja 2008.

Star Trek - hvala HTVu


Hvala hateveu na postojanju. Hvala im što mogu plaćati pretplatu iako moram platiti gledanje i tekomu jerbo koristim maksteve. Hvala im što možemo gledati predivne reklame i presretan sam što mogu zaradjivati od toga i usprkos što plaćamo pretplatu. Jer moja zahvala na otvaranju vidika koje mi oni pružaju je tolika da mi uopće ne smeta što neke emisije ne mogu gledati jer se prikazuju u popodnevnim satima kada ja eto moram raditi da zaradim nofce da im mogu platiti pretplatu. Jer kad ne bude nofca, neće biti ni pretplate, a to znači da neće biti ni televizije, jer će mi doći neki ljudi u crnom i oduzeti mi moju dragu televiziju jer nisam platio, zato moram raditi, raditi, i misliti kako se neki programi događaju dok mene nema doma. Ali zato moj najdraži hateve daje reprize raznih programa u raznim terminima, tako da ja svoju najdražu seriju gledam baš sada, u nedjelju ujutro jer eto to je najbolji termin kad ja volim gledati Star Trek i bio bi ljut kada bi oni to stavili u neko neprihvatljivo vrijeme večernjeg termina, jer ja onda ne bi imao što raditi noću sa subote na nedjelju (svi pjevaju - luduju), i morao bih smišljati što raditi tada. HVALA NAJDRAŽOJ TELEVIZIJI ŠTO KROJI PROGRAME SUKLADNO POTREBAMA I MOGUĆNOSTIMA NAŠIH ŽIVOTA.

3 komentara:

Anonimno kaže...

K vragu, i ja gledam Star track, umjesto da negdje vani tulumarim...valjda je prošlo to doba .....(nadam se da ne).....često se sjetim one "narodne": "...kad si mlad imaš s čim i s kim, ali nemaš gdje..."... kad malo ostariš jednostavno ti se ne da, lijen si, nemaš vremena, budeš drugi put....i tako prođe još više vremena i godina i završiš gledajući HaTeVe u noći subotu na nedjelju.....ne daj se ...... G.

Anonimno kaže...

Pa nekad davno smo na nekim starim video rekorderima imali mogućnost isprogramirati nekakvo snimanje u neko zadano doba na nekom zadanom kanalu. Zar smo nazadovali uz sve maxteve-ovce, internete, kablovske, satelitske, mobitele s kamerama, televizijama itd.? Bo?

Unknown kaže...

Pa zar ti nikad nisi cuo za dvd rekorder i jeftiniji je nego sto je nekad bio video rekorder