četvrtak, 5. veljače 2009.

Treći svjetski rat

Hm, da. Kenjam o medaljama i Hrvatima, a u stvari, sitne smo mi ribe. Kaže mi jedan astrolog: skoro će treći svjetski, ustvari već je počeo, samo još ne vidimo sve manifestacije rata u njegovim istinskim razaranjima, ili barem u onome što on donosi u budućnosti.
Nekad između 2010 i 2012 bi trebao biti generalni lom. No rajo, ne brini, ovaj put neće preko balkanskih leđa. Nemamo što ponuditi za borbu, ni nafte, ni plina, ni važnih persona, niti se karte miješaju za našim stolom. Kažu da ćemo samo biti kolateralne žrtve, većina nas, jer nas je eto, previše.

Sedam bivših sovjetskih republika na čelu s Rusijom upravo formira novu zajedničku vojsku. Hm, da se zaštite ili da se bore i protiv koga? Ne treba vam puno mašte.

Vladimir je faca i sigurno neće dati da Obama i nova USA preuzme ulogu jedinog svjetskog pandura. Rusija se vraća na veliku scenu. Ne znam zašto, ali toga me je i najviše strah, kolikogod obožavao tu zemlju. Ruske baze u Libiji, Siriji, Jemenu, možda i Venezueli. Obnavljanje baze na Kubi?!? Sve je moguće.
Zato ćemo mi u NATO. Naravno, ako nam komšije sa zapada dozvole i skinu kojekakve zabrane. Hm, možda nam čine uslugu?!

Puno je kratkih fitilja, zamislite kad se zapali onaj između Indije i Pakistana?
Ili kad Kina odluči povratiti Tajvan? I konačno napasti Japan te vratiti za sve zločestoće koje su Japanci u prošlosti činili na tlu Kine. A na teritoriju Japana, Ameri imaju svoje baze...koji će to "fajt" biti...a Rusi gledaju iz Vladivostoka i s Kamčatke i samo čekaju da jedna bomba zaluta na njihov teritorij...Ameri će već biti iscrpljeni od gospodarske krize.

Nama najbliže mlaćenje će biti na bliskom istoku. Kad udare Izraelci na Iran, a ovi vrate. Pa krenu u ofenzivu...uf...

Mislim da nam nema spasa. Ljubav neće pobijediti. Hollywood neće snimiti film o ovome s happyendom, jer ga neće biti. Hollywooda mislim. A ni happyenda. Ako preživite, pričat ćete. Ako ne, opet dobro. Barem ste živjeli u doba VEEEEEEEEEEElikih promjena.

Nema komentara: